Prednosti korištenja POU aparata

Point of use/POU aparati za vodu izravno se povezuju na vodovodnu mrežu.

Posebno su dizajnirani kako bi uz naprednu tehnologiju filtriranja s aktivnim ugljenom zadovoljili potrebe za čistom i zdravom hladnom, toplom ili vodom sobne temperature te po želji i gaziranom vodom.

POU aparati za vodu posljednja su generacija uređaja za filtriranje i točenje vode koja je prisutna na hrvatskom tržištu. Radi se o ekonomičnim i ekološki prihvatljivim uređajima, koji predstavljaju spoj visoke tehnologije filtriranja vode, funkcionalnosti i dizajna.

Tehnologija filtriranja

POU aparati koriste tehnologiju filtriranja vode putem filtera sa aktivnim ugljenom, koja je trenutno jedna od najučinkovitijih metoda pročišćavanja vode.

Ugrađeni filteri su izrađeni od ugljika ili kombinacije ugljika s drugim elementima. Moderna tehnologija omogućuje filterima za vodu uklanjanje sve većeg broja zagađivača  kroz kemijski proces adsorpcije. U procesu se prekida veza zagađivača s molekulama vode te oni prianjaju na filter.  Nakon što je voda prošla kroz potrebne faze filtracije, rezultat je čista pitka voda bez klora i ostalih zagađivača.

5 prednosti korištenja POU aparata za vodu:
  1. Omogućuju neograničeno korištenje pitke hladne ili tople vode uz minimalne troškove.
  2. Osiguravaju bolji okus i miris pitke vode uklanjanjem klora i ostalih onečišćenja.
  3. U svakom trenutku dostupna je vode željene temperature.
  4. Ekološki su prihvatljivi – smanjena je potreba za kupovinom skupe vode u plastičnim bocama.
  5. Konzumiranje čiste, filtrirane vode štiti tijelo od bolesti i pridonosi boljem zdravlju.
Ponuda POU aparata

Vitalis, jedan od vodećih distributera vode i aparata za vodu, prateći europske trendove svoju je ponudu proširio upravo takvim proizvodima. POU aparati za vodu su funkcionalni, ekonomični i ekološki prihvatljivi aparati koji kombiniraju tehnologiju filtriranja vode pomoću karbon blokova i UV tehnologiju koja uklanja 99,9% bakterija prisutnih u pitkoj vodi. Jednostavno se instaliraju na vodovodni priključak te vam omogućavaju neograničeno korištenje tople, hladne ili vode sobne temperature.

Zadovoljite potrebe vašeg organizma i popijte svojih osam čaša dnevno uz Vitalisove aparate za vodu.

Zapratite nas već danas na našim Facebook i LinkedIn stranicama!