River

Idealno rješenje za javne prostore kao što su čekaonice, škole, bolnice i shopping centri.

O aparatu

Robusna i pouzdana jedinica koja opskrbljuje velikom količinom filtrirane hladne vode ili vode sobne temperature. Spajanje na odvod. Jednostavna instalacija i maksimalno poštivanje higijenskih standarda. Široka paleta slavina. Mlazna slavina kojom se  može upravljati pomoću nožne pedale olakšava točenje vode i u najkritičnijim situacijama ili kad su vam ruke pune.  Dostupan u 230V-50Hz kako bi se omogućila upotreba na brodovima. Water block – uređaj za sprječavanje curenja vode. Proizvedeno u EU.

Tehnologija

Sistem direktnog rashlađivanja garantira konstantnu kvalitetu, a u isto vrijeme zahtjeva malo održavanja. Inox izvedba (opcija).

Filtriranje

Koristi se sistem filtriranja vode s vodenim filterom EVERPURE 4C koji garantira čistoću vode. Aktivni ugljen reducira okus i miris klora i ostale zagađivače. PRE COAT tehnologija odstranjuje sve nečistoće veće 0,5 mikrona i organske nečistoće kao što su pesticidi, bakterije, nitrati itd. Zamjena uloška je brza, jednostavna i čista. Unutarnji dijelovi filtera nisu izloženi zagađenju.

Dimenzije

Visina aparat: 96 cm / 50,5 cm
Širina aparata: 34 cm / 43,2 cm
Dubina aparata: 32,5 cm / 36 cm

Kapacitet

Hladna voda: 15 l/h ; 25 l/h; 50 l/h

Sigurnost

Water block – uređaj za sprječavanje curenja vode.

Povežite se s direktnom evolucijom hlađenja.

slični

proizvodi

Trebate savjet?

Kontaktirajte nas kako bi vam preporučili najbolji uređaj za vaš prostor ili ga isprobajte na nekoliko dana!