Julius Meinl

Aparat za kavu malih dimenzija koji uz jednostavnu pripremu pruža vrhunski užitak ispijanja kave u Vašem domu ili uredu.

Espresso Classico

Stvorena od vrhunskih Arabica iz Brazila i Kolumbije s dodatkom indijskih robusta, ova mješavina utjelovljuje inspirativno majstorsko djelo kave punog i uravnoteženog okusa. Intenzitet okusa proizlazi iz prvog gutljaja i savršeno se usklađuje s bilo kojim receptom s mlijekom. Kava je bogata aromama suhog voća i lješnjaka.

Espresso Forte

Vrhunska azijska robusta idealno spojena s izrazito kvalitetnom arabicom iz Južne i Srednje Amerike rezultira intenzivnom aromom. Espresom dominiraju okusi tamne čokolade, slada i karamele.

Espresso Decaf

Kremasta senzacija kave bez kofeina pruža vam nježnu i ukusnu inspiraciju. Stvorena od zrna arabice iz Južne i Srednje Amerike i zrna robusta iz Azije, srednjim prženjem razvija bogatu i puno aromu kave.

Lungo 100% Arabica

Savršena kombinacija 100% vrhunske brazilske i etiopske arabice, srednje prženih kako bi se postigla dugotrajnost aroma. Slatki okusi podsjećaju na okus slatkog tijesta i kao stvoreni su za lagani i mekani okus Lunga.

Espresso 100% Arabica

Super premium spoj originalnih brazilskih i srednjoameričkih arabica, što rezultira vrlo aromatičnim intenzitetom citrusa i tropskog voća poput bergamota, naranče, manga i marakuje s cvjetnim nijansama poput jasmina i cvijeta naranče.

Dnevna doza kofeina nadohvat ruke.

slični

proizvodi

Trebate savjet?

Kontaktirajte nas kako bi vam preporučili najbolji uređaj za vaš prostor ili ga isprobajte na nekoliko dana!