052 383 394

APARAT S BOCOM

Nakon narudžbe, koliko dugo čekam svoj aparat?

U Vitalisu se trudimo sve zahtjeve kupaca maksimalno zadovoljiti. Potruditi ćemo se da dogovorimo instalaciju i dostavu vode onda kada to vama najviše odgovara – u mogućnosti smo instalirati vam aparat sa bocom unutar 48 sati od vaše narudžbe.

Koliko često imam dostavu vode?

Dostavu vode možete dogovoriti tjedno, mjesečno, po pozivu ili online narudžbom. Po zaprimanju vaše narudžbe isporučiti ćemo vam vodu za maksimalno 24 sata.

Što ako ostanem bez vode?

Samo nas nazovite ili pošaljite online narudžbu. Vitalis pruža svim svojim korisnicima dostavu vode unutar 24 sata.

Da li postoji minimalna količina vode koju moram naručiti?

Minimalna narudžba vode su dvije boce vode zapremnine 18,9l.

Koliko često čistite i servisirate aparat i da li moram nazvati da mi ga očistite?

Prema smjernicama europske udruge za distribuciju aparata s bocom i proizvođača vode, uređaje u najmu sanitiramo svaka tri mjeseca. Sanitacija se vrši u našoj praonici od strane naših tehničara. Vama dostavimo sanitirani aparat i preuzmemo aparat za sanitaciju. Termini sanitacije u našoj su evidenciji.

POU APARAT

Instalacija

Da li mogu sam instalirati POU aparat?

POU aparat može se instalirati samo od strane naših educiranih tehničara ili uz naš strogi nadzor. To osigurava kvalitetu instalacije i našu garanciju.

Gdje u kuhinji mogu instalirati aparat?

Vaš aparat možete instalirati na bilo koje mjesto u kuhinji unutar dva metra od električne utičnice I dvadeset metara od priključka na vodovodnu mrežu. Naš tehničar posjetiti će vas u vašem domu ili uredu i savjetovati vas gdje je najbolje instalirati aparat.

Mogu li instalirati POU aparat unutar elementa?

Da. Kao i kod svih ostalih električnih aparata , potrebno je ostaviti 10 cm razmaka između stražnjeg dijela aparata i zida radi cirkulacije zraka. Ako se aparat ugrađuje u elemenat pripazite na dimenzije potrebne za ugradnju.

Osim u kuhinji, gdje još mogu instalirati POU aparat?

Instalirali smo POU aparate u igraonice, urede, ostave, hodnike itd. Aparat se može instalirati gdje god vi želite ako je to u krugu dva metra od električne instalacije i dvadeset metra priključka na vodovodnu mrežu.

Kako se POU aparat instalira?

Instalaciju vrše naši educirani tehničari. POU aparat jednostavno se instalira spajajući se na vodovodni priključak fleksibilnom cjevčicom d=6-8mm.

Kupnja

Gdje mogu vidjeti aparate prije kupnje?

Sve aparate možete vidjeti na našoj internet stranici i nazvati naš pozivni centar da vam ponudimo najbolje cijene i informacije. Za vašu sigurnost nudimo vam uređaj na probu na 30 dana. Kontaktirajte naš prodajni tim za više informacija.

Da li aparati imaju kakve certifikate?

Imamo brojne dokaze kvalitete naših aparata u svrhu osiguranja sigurnosti krajnjeg kupca: CE, NEMKO, UL, WRAS, ROHS…

Zašto Vitalis?

Mi garantiramo konstantnu opskrbu čistom vodom. Dijelove za aparate dostavljamo na vašu adresu (svakih 6 mjeseci filteri i 12 mjeseci UV lampe), a po potrebi vršimo uslugu sanitacije ako je aparat u vašem vlasništvu. Naši tehničari uvijek su dostupni za savjet ili intervenciju. Naša služba za korisnike dostupna vam je putem telefona ili online.