052 383 394
1436

Elegantan aparat nove generacije za pripremanje kave u kapsulicama

Zespresso Cafe obogaćen je najnovijim tehničkim dostignućima i omogućuje:

  • optimalnu temperaturu vode od 85 oC
  • ispravan tlak vode koja ulazi u kapsulu kave
  • brzo vrijeme pripreme od samo 25 sekundi
  • bogatu pjenu boje oraha s tamnim brončanim rubovima.

Štoviše, sitni mjehurići zraka sprečavaju da gusta struktura pjene potone na dno neposredno nakon pripreme

Barista

Espresso uravnotežen po okusu i intenzitetu, sastavljen od zrna Arabica i Robusta kave najviše kvalitete, srednje gustoće, niskog pH i blagog okusa, sa začinskom notom radi naglaska na karakteru kave.


Intenso

Intenzivna smjesa kave na bazi indijske i vijetnamske Robusta kave koja ostavlja jak i izrazit okus i aromu s notama čokolade i duhana. Gusta, baršunasta i bogata pjena savršeno zaokružuje vaš espresso i dok uživate u njemu zadržava se na vašem nepcu.

Decaffeinato

Blaga i ukusna, baršunaste konzistencije i bogate pjene. Ova kava bez kofeina je savršen izbor, ako smatrate da vam kava remeti san. Blage note čokolade i citrusa intenziviraju joj karakter i ističu njen okus i aromu.

Royal

Klasični talijanski espresso jakog okusa i arome, mješavina najfinije Arabice iz Brazila, Kolumbije i Gvatemale. Intenzivni proces prženja primijenjen na kavu Santos Arabica osigurava srednji pH i blagi čokoladni ton. Harmonija okusa dopunjena je raznovrsnim najboljim vrstama Arabice iz Kolumbije i Gvatemale, koje obogaćuju smjesu dodavanjem specifičnog lakog okusa voća s dominantnom notom naranče.

14381439

1436

    Pošalji upit